Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2021 #1 "Oyna"ya basıyorum, ilk baştaki Launcher gibi olan ekran geliyor, orada da "Play" kısmına tıklıyorum ve hiç hata vermeden çöküyor. Dosyaları 2 kere normal, 1 kere de normal dosya silerek doğruladım. Çözümü ne?
"Oyna"ya basıyorum, ilk baştaki Launcher gibi olan ekran geliyor, orada da "Play" kısmına tıklıyorum ve hiç hata vermeden çöküyor. Dosyaları 2 kere normal, 1 kere de normal dosya silerek doğruladım. Çözümü ne?
RemoRento2.0 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 8 8 Eylül 2023 #21 "Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY XIII\white_data\prog\win\bin" asıl oyunun exesi burada "ffxiiiimg.exe" isimli bir uygulama. Proscess Monitor'de bu uygulamayı kontrol edin bence. (Post iki yıllık olsa da belki işe yarar diye yazıyorum.) Artı 0 Eksi
"Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY XIII\white_data\prog\win\bin" asıl oyunun exesi burada "ffxiiiimg.exe" isimli bir uygulama. Proscess Monitor'de bu uygulamayı kontrol edin bence. (Post iki yıllık olsa da belki işe yarar diye yazıyorum.)