Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #1 Merhaba Final Fanstasy evrenine girmek istiyorum ama sıra tabanlı oyunlardan nefret ediyorum. Final Fantasy XV ve VII Remake Sıra tabanlı oyun değil anladığım kadarıyla. Sizde bu oyun alınır? Fiyatına değer mi?
Merhaba Final Fanstasy evrenine girmek istiyorum ama sıra tabanlı oyunlardan nefret ediyorum. Final Fantasy XV ve VII Remake Sıra tabanlı oyun değil anladığım kadarıyla. Sizde bu oyun alınır? Fiyatına değer mi?
S SinyorBrownie Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #2 bence ff 15 alma xbox gamepass ilk ay 5 tl indir oyna bitir ff7 yi bilemiycem oynamadım ama ff15 yan görevleri dışında baya iyi oyun.
bence ff 15 alma xbox gamepass ilk ay 5 tl indir oyna bitir ff7 yi bilemiycem oynamadım ama ff15 yan görevleri dışında baya iyi oyun.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #3 Sıra tabanlı sevmiyorsan FF15 gayet kaliteli bir oyun. Ama PC'de oynamanı tavsiye ederim. Nihai sürüm Windows Edition.
Sıra tabanlı sevmiyorsan FF15 gayet kaliteli bir oyun. Ama PC'de oynamanı tavsiye ederim. Nihai sürüm Windows Edition.