Final Fantasy XV GTX 1080 Ti Öneriyor

xxxxxxx123

Hectopat
Yer
İstanbul
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi FFXV GTX 1080 Ti öneriyor. Bu teknolojinin ne kadar hızlı gelişebileceğinin bir kanıtı. Aslında oyun PS4'de çalışabilmesine rağmen PC'de nedense GTX 1080 Ti öneriyor. Minimum sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı fakat tahnimimce GTX 1060 minimum ekran kartı olacak. Hatırladığım kadarıyla buna benzer bir vakayla CoD serisinde de karşılaşmıştık. Oyun 6GB RAM istiyordu fakat 2 GB RAM'den daha fazlasını nadiren kullanıyordu. Bu oyuna para ödeyen adam bile oynayabilmek için crack yüklemek durumunda kalıyordu. Bence FF de böyle olacak. İlerleyen günlerde bunu göreceğiz. Bu konuyla ilgili sizin düşünceleriniz neler ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim takıldığım nokta, madem bu oyun 1080 Ti öneriyor ozaman nasıl R9 270 gücündeki PS4'de 30 FPS çalışabiliyor ?
Sanırsam Windows için ayrı yaptılar.
Çünkü ismi şöyle: Final Fantasy: Windows Edition
Üstelik 170 GB yer kaplayacakmış. Baya ilginç. :D

Birkaç sene önce AC: Black Flag, GTA 4 herkese fazla gelmişti. Zamanla GTA 5, AC: Unity, AC: Syndicate, Watch Dogs çıkınca alıştık artık. Bence boyutu da artsın sistem gereksinimi de korsan oynayanlar genelde 13 yaş ve altı olunca sistemleri de yetmez (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
'' 4K 60 FPS '' için 1080 Ti öneriliyor ben normal karşılıyorum , zaten 1080 Ti'ın altındaki modeller 4K da bir çok Tripla-a yapımda 60FPS 'yi garanti edemiyor.

Bence 1080P oyuncular için GTX 1060 gayet yeterli olacaktır. Eş değer seviyede bir işlemci ile optimizasyon iyi yapılırsa 60 FPS rahat görülmesi lazım. Fakat Nier: Automata'da 1080p'nin üzerinde GTX 1080 bile yer yer sıkıntı çıkarıyordu. Bununda en önemli sebebi konsol port olması tabi ki.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı