Şu oyunu merak ediyorum ama XV olmuş bir oyuna hiçbir şey bilmeden başlamak istemiyor insan, eminim bir çok kişinin de böyle düşündüğü için oyuna uzak kalması satışların beklenenin altında kalmasına neden olmuştur.
Şu oyunu merak ediyorum ama XV olmuş bir oyuna hiçbir şey bilmeden başlamak istemiyor insan, eminim bir çok kişinin de böyle düşündüğü için oyuna uzak kalması satışların beklenenin altında kalmasına neden olmuştur.
FF serisini seven ve oynayan birisi olarak bu oyun hakkında yazılacak çok şey var. En kısa özet: Çorba gibi oyun. Daha uzun özet: potansiyelinin bir kısmını harcadı. Bu arada hikayeler bağımsız önceki oyunlarıyla. Geliştiricilerin elinde acı çekti bu oyun...
FF serisini seven ve oynayan birisi olarak bu oyun hakkında yazılacak çok şey var. En kısa özet: Çorba gibi oyun. Daha uzun özet: potansiyelinin bir kısmını harcadı. Bu arada hikayeler bağımsız önceki oyunlarıyla.
Final Fantasy isminin kendisi bir seri. 1, 2, 3 şeklinde gidiyor ve hikayeler bağımsız. (Ara oyunları saymıyorum bile.) Böyle isimlendirmişler yapacak bir şey yok...
O zaman beklenenden az satış yaparlar ve DLC'leri iptal etmek zorunda kalırlar yapacak bir şey yok. Geçen gün bir YouTube kanalı da aynı konuya değinmişti "seri 15 olmuş FF ile şimdiye kadar alakam yok oynamaya korkuyorum" demişti.(Multiplayer ya da Teknoseyir olabilir emin değilim.)