Final Fantasy XVI PC için Steam'de ve Epic'te ön siparişe açıldı!

Corizeo

Decapat
Makaleler
1
Şaşırdım açıkçası USD fiyatlandırması nasıl daha ucuz oluyor.

Şaşırdım açıkçası USD fiyatlandırması nasıl daha ucuz oluyor.
Publisher şirketler TL'nin ne durumda olduğunun farkındalar artık, eski fiyatlandırmalar gibi olmayacak hiçbir zaman TL fiyatlandırmaları bu vakitten sonra.

Üstüne Square Enix sağolsun az da olsa bölgesel fiyatlandırma yaptığı için Steam'de, 50 dolar yerine 40 dolara satıyor bu şekilde Epic'teki TL fiyatından daha ucuz oluyor. Mesela Epic'te TL fiyatını direkt kur üzerinden 50 doları çevirip koymuşlar.

Özellikle bu sene yeni çıkan oyunlarda durum böyle, genelde yakın oluyor fiyatlar Epic ve Steam arasında ama bu şekilde Steam'de daha ucuz olduğu durumlar bile oluyor.

Son düzenleme:
Yapıştırdık geçtik. Gelsin 17 Eylül bir an önce.
Hocam optimizasyonu pek iyi değil hatta baya kötü haberiniz olsun. Yani benim kart iyi bir kart değil (RTX 3050M) ama orta ayarlarda 1080p 50-60 FPS Wukong oynayabilip bu oyunu 720p 30 FPS bile açamayacak kadar kötü de değil.

Keza RTX 3070 kullanan arkadaşım da şikayetçi optimizasyondan.

Yapıştırdık geçtik. Gelsin 17 Eylül bir an önce.
Aynı şekilde Eylül bayağı dolu oyun çıkışları açısından.

Demoya gelen patch + FF 16 için gelen Nvidia driver güncellemesinden sonra da denediniz mi? Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla performans tarafında iyileştirmeler var. Demoya bile performans patchi yapıyorlar o yüzden oyun çıkana kadar performans büyük ihtimalle daha da iyileştirilebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…