Final Fight Boss Avatarı

<konudisi> @Silinen üye Avatarin Final Fight'daki bosslardan biri sanirim. '90 baslarinin favori oyunlarindandi yaniliyor muyum? </konudisi>

Evet ama boss değil. Andore Jr. reyiz kendileri .

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama boss değil. Andore Jr. reyiz kendileri .

Tamam hatirladim. Bu adam bizi kulagimizdan tutup boss'a götürüyordu. kasap vardi bu oyunda hatirlarmisin? Hani elinde iki tane kilic olan, ne gicik olurdum ona, her defasinda o bölümde kalirdim. Okuldan kacip kacip az jeton atmadim bu oyuna. Mustafa'dan sonra en sevdigim oyunlardan biridir. Hagar falan vardi vaybe. Acacagim simdi Mame+'yi yine oynayacagim herhalde.

Neyse konudan bayagi ciktim galiba.

Bir de bunun amcası var. Abigail diye. Parklı bölümün sonunda geliyor.

@Silinen üye Bilmezmiyim bu adam ama cok ilerilerde geliyor. Hagar candir ya, bayiliyorum bu oyuna. Yasin kac ayiptir sormasi.

Bu arada oyunun bas kahramanlarinin resimlerinide buldum.

Kimse bu oyuna Final Fight demezdi bizim mahallede herkes Hagar oynayalim derdi.

Cocukluguma gittim bak simdi.

33 yaşındayım. Ben de bu oyuna cok jeton harcamıştım Mame emülatörle hemen hemen hergün oynarım. Cody en iyisi. Bi de El Gado diye bir adam var sakallı bıçakçı. Onu döverken çok eğleniyorum.

Tabiki oynarız. Şimdiki yeni nesil oyunların hiçbiri bana bu eski oyunların lezzetini vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…