OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Ağustos 2024 #1 Final dershanesine yazıldım. Haftaya gideceğim. İşk gün seviye belirleme sınavı yapacaklarmış. Nasıldır sizce? Her ders mi vardır? Yeni nesil sorular mı vardır? Tam olarak anlayamadım da.
Final dershanesine yazıldım. Haftaya gideceğim. İşk gün seviye belirleme sınavı yapacaklarmış. Nasıldır sizce? Her ders mi vardır? Yeni nesil sorular mı vardır? Tam olarak anlayamadım da.
LoTied Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 TYT denemesi falan olursunuz bence.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Ağustos 2024 #3 LoTied dedi: TYT denemesi falan olursunuz bence. Genişletmek için tıkla... Deneme ayrı yapılıyor dediler. İlk günden TYT yapacaklarını sanmıyorum.
LoTied dedi: TYT denemesi falan olursunuz bence. Genişletmek için tıkla... Deneme ayrı yapılıyor dediler. İlk günden TYT yapacaklarını sanmıyorum.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 OnePC dedi: Deneme ayrı yapılıyor dediler. İlk günden TYT yapacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... TYT olması lazım o seviye belirlemenin
OnePC dedi: Deneme ayrı yapılıyor dediler. İlk günden TYT yapacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... TYT olması lazım o seviye belirlemenin
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Ağustos 2024 #5 Asabı Bozuk Adam dedi: TYT olması lazım o seviye belirlemenin Genişletmek için tıkla... Yeni nesil soru mu hepsi yani? Türkçede de paragraf falan var.
Asabı Bozuk Adam dedi: TYT olması lazım o seviye belirlemenin Genişletmek için tıkla... Yeni nesil soru mu hepsi yani? Türkçede de paragraf falan var.
LoTied Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #6 Dostum kendi aldığın TYT denemesi nasılsa öyle olur.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #7 OnePC dedi: Yeni nesil soru mu hepsi yani? Türkçede de paragraf falan var. Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz TYT denemesi olacak sanırım. Bizim burada böyle olacakmış
OnePC dedi: Yeni nesil soru mu hepsi yani? Türkçede de paragraf falan var. Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz TYT denemesi olacak sanırım. Bizim burada böyle olacakmış
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Ağustos 2024 #8 Asabı Bozuk Adam dedi: Bildiğimiz TYT denemesi olacak sanırım. Bizim burada böyle olacakmış Genişletmek için tıkla... Sizin dershanede mi Final?
Asabı Bozuk Adam dedi: Bildiğimiz TYT denemesi olacak sanırım. Bizim burada böyle olacakmış Genişletmek için tıkla... Sizin dershanede mi Final?
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #9 OnePC dedi: Sizin dershanede mi Final? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Ağustos 2024 #10 Asabı Bozuk Adam dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... Final VIP mi hocam?