Final sınavıma adımı yazmayı unuttum sorun yaratır mı?

siyahkedi2

Hectopat
Final sınavıma adımı yazmayı unuttum, bunu sınav bitmeden fark edip sınav salonuna geri döndüm.(İmza kağıdına imza atmıştım sınava girdiğime dair.) Gözetmen hoca sınav kağıdı ile ilgili birkaç soru sorduktan sonra kağıda ismini yazabilirsin dedi. Ama ismimi tükenmez kalem ile yazdırdı. İsmimi tükenmez kalem ile yazmış olmam herhangi bir sorun oluşturur mu? Bu arada sınavdan tam not bekliyorum.

Ben bir problem olacağını sanmıyorum hocanız problemli bir hoca değil ise.

Ben bir problem olacağını sanmıyorum hocanız problemli bir hoca değil ise.
Hocamın fazla sorun yaratacağını düşünmüyorum. Sadece adımı tükenmez kalem ile yazdım hocaya mail atmam gerekir mi? Durumdan bahsetmek için hocama mail atmalı mıyım? Teşekkür ederim.

Hocamın fazla sorun yaratacağını düşünmüyorum. Sadece adımı tükenmez kalem ile yazdım hocaya mail atmam gerekir mi? Durumdan bahsetmek için hocama mail atmalı mıyım? Teşekkür ederim.
Hocanızın insiyatifine bağlı, diğer türlü bir problem çıkmaz. Üzerine tartışılacak bir konu değil aslında. Yine de içiniz rahat olsun foruma yazmak yerine mail atın, bir şey kaybetmezsiniz.

Muhtemelen sorun olmaz fakat yine de mail atın en azından dursun kenarda hoca sıkıntı çıkarırsa ben mailde anlattım demeniz için yoksa gerek yok.

Tükenmez kalem ile yazdırmasının sebebi cevaplarında bir değişiklik yapıp yapmadığını anlaması için. Sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…