erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 10 Haziran 2023 #1 Merhaba. Bu sabah saat 9 da sınav varmış ve ben de uyanamadım. Şimdi ne olacak bilen var mı?
Cihadbayzan Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 66 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci & Yardım Kuruluşunda İletişim Merkezi Personeli 10 Haziran 2023 #4 Bütünleme sınavına kalırsınız. O sınava girersiniz.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 10 Haziran 2023 #5 erenerdugan dedi: Merhaba. Bu sabah saat 9 da sınav varmış ve ben de uyanamadım. Şimdi ne olacak bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ya dersten kalırsın yada büte falan girersin.
erenerdugan dedi: Merhaba. Bu sabah saat 9 da sınav varmış ve ben de uyanamadım. Şimdi ne olacak bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ya dersten kalırsın yada büte falan girersin.
Smhky Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #6 erenerdugan dedi: Merhaba. Bu sabah saat 9 da sınav varmış ve ben de uyanamadım. Şimdi ne olacak bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Büte gireceksin.
erenerdugan dedi: Merhaba. Bu sabah saat 9 da sınav varmış ve ben de uyanamadım. Şimdi ne olacak bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Büte gireceksin.
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 10 Haziran 2023 #7 Ya şunu anlamıyorum gece okulu hafta içi sınavları saat 17.30a falan koyuyorlar cumartesi pazar 9'a koymak ne. Hocaya mesaj attım belki sınav yapar bilemiyorum.
Ya şunu anlamıyorum gece okulu hafta içi sınavları saat 17.30a falan koyuyorlar cumartesi pazar 9'a koymak ne. Hocaya mesaj attım belki sınav yapar bilemiyorum.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #8 erenerdugan dedi: Ya şunu anlamıyorum gece okulu hafta içi sınavları saat 17.30a falan koyuyorlar cumartesi pazar 9'a koymak ne. Hocaya mesaj attım belki sınav yapar bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum size özel sınav yapacağını. Muhtemelen but sınavına girersiniz.
erenerdugan dedi: Ya şunu anlamıyorum gece okulu hafta içi sınavları saat 17.30a falan koyuyorlar cumartesi pazar 9'a koymak ne. Hocaya mesaj attım belki sınav yapar bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum size özel sınav yapacağını. Muhtemelen but sınavına girersiniz.