symadogan Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mart 2025 #1 Böyle bir mail geldi iPhone'u bul ile ilgiliymiş, bul özelliği açık mı kalmalı kapalı mı?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.982 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 16 Mart 2025 #2 Cihazınız olurda çalınırsa filan konumunu bulmanıza yarar. Bana kalırsa açık kalması mantıklı. Artı 0 Eksi
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 16 Mart 2025 #3 Yerinizde olsam açık bırakırdım. Güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum. iPhone'unuzun güvenliğini sağlamak için açılabilir bence. Telefonunuz falan çalışırsa, inşallah çalınmaz, faydasını görebilirsiniz diye düşünüyorum bu özelliğin. Artı 0 Eksi
Yerinizde olsam açık bırakırdım. Güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum. iPhone'unuzun güvenliğini sağlamak için açılabilir bence. Telefonunuz falan çalışırsa, inşallah çalınmaz, faydasını görebilirsiniz diye düşünüyorum bu özelliğin.