Findeks skoru nasıl yükseltilir?

Arkadaşlar motoruma ceza yüzünden haciz geldi 800TL ve eve geldiğinde öğrendim tüm bankalarımdaki bakiyeler bloke olmuştu. Ben de ödedim hepsini yaptım fakat şu an tüm puanlarım en dibi gördü 1056 kredi puanım oldu. Ne alaka bilmiyorum nasıl düzeltebilirim 1056 acayip az puanlarım ne kadar zamanda düzelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartının ekstre kesim tarihinden 1 hafta önce kredi kartımdan para çekiyorsun ödeme günü gelince geri ödüyorsun bu şekilde kredi puanın yavaş yavaş artacaktır.

Her ay benim dediğim gibi yaparsan banka sana teklifler sunacaktır ve yavaş yavaş kredi puanınız artacaktır puan için net cevap veremem ama her ay düzenli şekilde harcama ödeme yapınca puanın artıyor

Her ay benim dediğim gibi yaparsan banka sana teklifler sunacaktır ve yavaş yavaş kredi puanınız artacaktır puan için net cevap veremem ama her ay düzenli şekilde harcama ödeme yapınca artıyor.

Ben neredeyse ayda 30-40bin harcayan biriyim 10bin limitli kartım var O kartı 3 defa falan odesem komple 1 ay icinde Ona göre mi artış olur yoksa stabil şekilde aynı mi artar.

limitinizi yarısı kadar veya az miktarda çekin parayı ödeme günü gelince direk yatır borç kapansın
bu şekilde banka size güvenerek puan verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…