Fingertip FPS oyunları için mouse önerisi

Bütçe
1500TL

Youne

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba önceden kullandığım mouse Rampage SMX R44 2 yıl gibi bir süre kullandım bunu çok alıştım fakat şu an gerçekten pert durumda Valorant'ta yüksek liglerde oynayan biri olarak hassasiyet ayarımıda kaybetmemek amacıyla değiştirmek istemiyorum ama artık mecburum sizden bir mouse ve mouse pad isteyeceğim bütçem 1500TL diyebilirim, önermeden önce Rampage SMX R44'ün özelliklerine bakınız çok fark etmesini istemiyorum şu an kullandığım farenin ağırlığı neredeyse 150gr rica ediyorum 40-50gr mouse önermeyiniz dediğim gibi çok fark yaratmasını istemiyorum DPI ayarım vesaire tıkırında olsun aimimin kötüye gitmesini istemem teşekkürler.

Hocam o ağırlığa alışmak kötü eli çok yorar benim düşüncem 50 70 gram ağırlığında bir fareye geçmeniz sizin için de rahat olacaktır alışmanız açısından da sensivity değerinizi azaltırsanız rahatça alışırsınız.
Glorious Model O Gaming Mouse Mat - Siyah

Rampage'i seviyorsanız furyz en son 1200 TL lerde dolaşıyordu. Kronik sorunlu falan deniliyordu ama tiktokta bir adam çok memnun olduğunu söylüyordu ve rankida immo olması lazım.

Kesinlikle 150 gr çok ağır ve günümüz mouselerinden bu değere yakın bir şey bulman epey zor.

Beğendim bunu ancak bu şekil delikli modeller elimi gıdıklıyor hocam farklı bir şey öneremez misiniz?

Birkaç araştırmam sonucu bu fareyi buldum güzele benziyor sizce alınır mı?

N3 kullananlar malzeme kalitesini kötü buluyor. Bütçenize göre daha iyi bir fare bulunabilir.

Hocam N3 en son post pretravel sorunları vardı alacaksanız M3 öneriyorum kendi kullandığım bir mouse.
Darmoshark M3 Wireless Mouse

Tamamdır M3 alacağım FPS oyunlarında işini görüyor mu senin ne zamandır kullanıyorsun herhangi bir sorunu var mı hocam?

3- 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. Genellikle Valorant oynuyorum hafifliği çok rahatlık sağlıyor sensör konusunda da iyi implement etmişler arayüzü de sade. Driver linki ararsan diye aşağıya bırakıyorum.
darmoshark-M3三模电竞鼠标驱动 - Darmoshark 是Motospeed电竞旗下专注高端市场的游戏外设品牌

Tamamdır alacağım bunu ustam senden ricam bir de bana Valorant'ta hiç uğraşmak istemiyorum açıkçası tekrardan hassasiyet ayarı yapmakla senin hassasiyetin ile birkaç deneme ile az yükseltir ya da azıcık düşürürüm rica etsem farenin şu anki DPI ile Valorant içerisinde kullandığın hassasiyet ayarını söyler misin kusura bakma seni de uğraştırdım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…