illumemati Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar fingertip mouse arıyorum. Daha önce Razer Viper Mini kullandım. Şimdi ise elimi ölçtüm ve 18cm'e 9cm çıktı. Fingertip bir mouse önerir misiniz? Ve bir de mouse pad tercihim 90x40 olsun, şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar fingertip mouse arıyorum. Daha önce Razer Viper Mini kullandım. Şimdi ise elimi ölçtüm ve 18cm'e 9cm çıktı. Fingertip bir mouse önerir misiniz? Ve bir de mouse pad tercihim 90x40 olsun, şimdiden teşekkür ederim.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 26 Kasım 2024 #2 Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galiba.
illumemati Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 soulsteal59 dedi: Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galiba. Genişletmek için tıkla... 1500 TL kusura bakmayın unuttum Mou. soulsteal59 dedi: Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galibmouse pad için ise maksimum 1000 TL. Genişletmek için tıkla... illumemati dedi: 1500 TL kusura bakmayın unuttum Mou. Genişletmek için tıkla... soulsteal59 dedi: Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galiba. Genişletmek için tıkla... Mouse pad için 1000 TL. soulsteal59 dedi: Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galiba. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar konu güncel fingertip mouse önerisi bekliyorum sizlerden. Son düzenleme: 27 Kasım 2024
soulsteal59 dedi: Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galiba. Genişletmek için tıkla... 1500 TL kusura bakmayın unuttum Mou. soulsteal59 dedi: Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galibmouse pad için ise maksimum 1000 TL. Genişletmek için tıkla... illumemati dedi: 1500 TL kusura bakmayın unuttum Mou. Genişletmek için tıkla... soulsteal59 dedi: Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galiba. Genişletmek için tıkla... Mouse pad için 1000 TL. soulsteal59 dedi: Bütçeyi telepati yoluyla öğreneceğiz galiba. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar konu güncel fingertip mouse önerisi bekliyorum sizlerden.