Luciferbrb Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Merhaba mouse önerebilecek var mı? El ölçülerim 17.5 - 9 Fare tutuş şeklim fingertip. FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Bütçe önemli değil.
Merhaba mouse önerebilecek var mı? El ölçülerim 17.5 - 9 Fare tutuş şeklim fingertip. FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Bütçe önemli değil.
Djole Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 SteelSeries Prime Plus bakabilirsin veya Razer cobra bakabilirsin. Bende şu an SteelSeries Prime Plus var çok kaliteli mouse.
SteelSeries Prime Plus bakabilirsin veya Razer cobra bakabilirsin. Bende şu an SteelSeries Prime Plus var çok kaliteli mouse.
Luciferbrb Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 Luven dedi: SteelSeries Prime Plus bakabilirsin veya Razer Cobra bakabilirsin. Bende şu an SteelSeries Prime Plus var çok kaliteli mouse. Genişletmek için tıkla... Wl mouse Beast X mini - purple sipariş verdim steelseriers modeğilini araştıracağım teşekkürler.
Luven dedi: SteelSeries Prime Plus bakabilirsin veya Razer Cobra bakabilirsin. Bende şu an SteelSeries Prime Plus var çok kaliteli mouse. Genişletmek için tıkla... Wl mouse Beast X mini - purple sipariş verdim steelseriers modeğilini araştıracağım teşekkürler.
Djole Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #4 Luciferbrb dedi: Wl mouse Beast X mini - purple sipariş verdim steelseriers modeğilini araştıracağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.
Luciferbrb dedi: Wl mouse Beast X mini - purple sipariş verdim steelseriers modeğilini araştıracağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.095 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #5 Luciferbrb dedi: Wl mouse Beast X mini - purple sipariş verdim steelseriers modeğilini araştıracağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... memnunmusunuz? Konu acmıstım bu fare iyiye benziyor
Luciferbrb dedi: Wl mouse Beast X mini - purple sipariş verdim steelseriers modeğilini araştıracağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... memnunmusunuz? Konu acmıstım bu fare iyiye benziyor