Fingertrip mouse öneresi

BASEBORN

Hectopat
Daha fazla  
Fingertrip tutuş şeklim var. En son Razer Basilisk X hyperseed kullanıyordum ve memnundum. Şu an tüketici hakem heyetinde süreç devam ediyor. O yüzden yeni bir mouse almam gerekiyor. Ellerim büyük kapalı halde en: 13cm uzun: 20cm (açık halde en: 22cm) DeathAdderv3Pro almayı düşünüyorum. Diablo 4 Valorant CS oynuyorum.
Farklı seçeneklere mi yönelmeliyim sizce?

Bütçe nedir? V3 Pro’dan çok daha iyi seçenekler vardır.

5K ya kadar çıkabilirim.

OGM Pro’nun yeni tasarımlı hali gelmiş, müthiş. Çok beğendim.

Ben olsam aralarından OGM Pro’yu veya Pulsar’ı tercih ederdim, ergonomik olduğu gibi büyük ellere uygun ben küçük-orta arası ellere sahip olsam da.

Razer'dan farkı nedir tam olarak bu farelerin. Bir de aralarında ki fark nedir? Fiyat performans olarak 3'ünden hangisi daha iyi olur hem de rahat olması açısından.

Razer'dan farkı nedir tam olarak bu farelerin. Bir de aralarında ki fark nedir? Fiyat performans olarak 3'ünden hangisi daha iyi olur hem de rahat olması açısından.
Razer mouse’larda kronik scroll problemi var bir süre sonra algılamamaya başlıyor.
Ayrıca Razer’den daha kaliteli mouse’lar.

Bu 3 fareden hangisini seçeceğime karar vermedim. Birbirlerinden farkları nedir? Ellerim büyük o yüzden küçük mouse istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…