6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 28 Kasım 2022 #11 shush dedi: Finish'i hiç beğenmiyorum. Bir ara kampanya var diye bolca almıştım, temizleri bir de ben elden geçiriyordum. Fairy öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Vestel marka Bulaşık makinamızda hep Fairy kullanırız hem de yıllardır
shush dedi: Finish'i hiç beğenmiyorum. Bir ara kampanya var diye bolca almıştım, temizleri bir de ben elden geçiriyordum. Fairy öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Vestel marka Bulaşık makinamızda hep Fairy kullanırız hem de yıllardır
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 28 Kasım 2022 #12 Eskilerden bunlardan vardı, parmak ucu kadar şeyle aşiret yemeği bulaşığı kadar bulaşık yıkardık nerede o eskiler. Hüsnü_Çoban dedi: Önceden 5 Türk Lirasına şarj aleti aldığımı hatırlıyorum, onları düşününce bunlar biraz garip geliyor. Genişletmek için tıkla...
Eskilerden bunlardan vardı, parmak ucu kadar şeyle aşiret yemeği bulaşığı kadar bulaşık yıkardık nerede o eskiler. Hüsnü_Çoban dedi: Önceden 5 Türk Lirasına şarj aleti aldığımı hatırlıyorum, onları düşününce bunlar biraz garip geliyor. Genişletmek için tıkla...
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.960 Çözümler 9 28 Kasım 2022 #13 Annem de finish'i beğenmiyor eski tablet gibi olan beyazları beğeniyormuş. En son alıp denemiş hatta. Ama kullanan için fiyat çok uygun.
Annem de finish'i beğenmiyor eski tablet gibi olan beyazları beğeniyormuş. En son alıp denemiş hatta. Ama kullanan için fiyat çok uygun.