Hamza Ensar Sağlam
Megapat
Daha fazla
İyi sosyaller. Kendi kasamı satmaktayım burada da ilanı var. Son bir fiyat ile arkadaşla anlaştıktan sonra arkadaş kargo şubesinin önünde kendince 150 TL'lik bir pazarlık daha yapmaya çalıştı ve işi bozdu. Ben de elimde kocaman kasayla ve uğraştığımla kaldım şu durumda. Bir insanın böyle yapıp yapmayacağını anlayamazsınız bu yüzden dikkatli olun ve siz de benim yaptığım gibi mimleyin ki dikkat edelim.
Arkadaşın numarasını tam olarak paylaşamam çünkü yasal değil ancak ufak bir kısmını paylaşabilirim:
Eki Görüntüle 2572811
Sahibinden konuşmaları:
Eki Görüntüle 2572813
Anlamadım olayı.
Ama şu anda konuya baktığımda gördüğüm adamla pazarlığı yeterince finalize etmeden kargo şubesine gitmişsin, sonra da en son iş bozulmuş istediğin fiyat olmadığı için, bunun üstüne de numarasını ifşa etmişsin gibi duruyor. Ve evet, rakamlar da hala seçilebiliyor
500 liralık 3000G'den milyonluk arabalara kadar her ikinci el alışverişinde her an böyle şeyler olabiliyor, burada yaşadığın bir olay bir durum yok. Fazla hevesli bir şekilde kargo şubesine gitmişsin sonra da bozulmuşsun bir daha pazarlık isteyince. Evet yaptığı etik değil, yapanı ben de hoş karşılamam ama böyle bir konu sanki dolandırılmış gibi açman da doğru değil.
İyi Sosyaller. Kendi kasamı satmaktayım burada da ilanı var. Son bir fiyat ile arkadaşla anlaştıktan sonra arkadaş kargo şubesinin önünde kendince 150 TL'lik bir pazarlık daha yapmaya çalıştı ve işi bozdu. Ben de elimde kocaman kasayla ve uğraştığımla kaldım şu durumda. Bir insanın böyle yapıp yapmayacağını anlayamazsınız bu yüzden dikkatli olun ve siz de benim yaptığım gibi mimleyin ki dikkat edelim.
Arkadaşın numarasını tam olarak paylaşamam çünkü yasal değil ancak ufak bir kısmını paylaşabilirim:
Eki Görüntüle 2572811
Sahibinden konuşmaları:
Eki Görüntüle 2572813
Her olasılığı düşünmen lazımdı burada acemilik sende kusura bakma. Sahıbınden pg ile satamazsın desi sınırını aşar ama Trendyol Express dolaptan biraz kesinti olacak şekilde satabilirdin. Ya da elden verecektin.
Hamza beni tanıyorsun, kusura bakma ama bu seferkinde biraz senin acemiliğin olmuşYalnız ben 3250 fiyatını verdikten sonra bir kuruş daha inmem dedim görüyorsan. Alıcı da onun üstüne yarın IBAN at kargoda yazmış. Bu benim fiyatımı kabul ettiği anlamına gelir.
Dolandırılmak demek tek bildiğimiz anlamıyla elimizden paramızı alması demek değil. O kadar zamanımı verdim ve koskoca kasa ile kargo şubesine kadar gittim geri geldim. Bu bile dolandırmaktır. Paramı almadı ancak zamanımı aldı kendisi.
Ben böyle işlerden anlamam yani şuan dolandırıldın mı yoksa üstteki arkadaşların da dediği gibi sizin acemiliğiniz mi oldu bilmiyorum ama bence ne olursa olsun adamın numarayı ifşa etmemeniz lazımdı. yazışmalara baktım yani numara ifşalanacak kadar ciddi bir yazışma değil.
siz ne kadar bazı sayıları üstünü kapamış olsanız da bir tanesi belli.