Fırat Üniversitesi bilgisayar ve yazılım bölümleri nasıldır?

Vungaro

Kilopat
Fırat üniversitesinde okuyan birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Genel olarak şehir, bölüm, ortam. İşverenlerin üniversiteye bakışı hakkında bilgi almak istiyorum.

Fırat'ta okuyorum ve ev arkadaşım bilgisayar mühendisliği okuyor. Bu şehrin yakınından bile geçme çok pişman olursun. Buranın suyundan olsa gerek fazla yabancı madde yüzünden insanları pek iyi değil.

Fırat'ta okuyorum ve ev arkadaşım bilgisayar mühendisliği okuyor. Bu şehrin yakınından bile geçme çok pişman olursun. Buranın suyundan olsa gerek fazla yabancı madde yüzünden insanları pek iyi değil.
Doğru söylüyor ek olarak teknoloji yazılım geliyosa güzeldir okunur

Hocam okul sektörde kabul görüyor mu ? Diğer konularda benim de çok beklentim yok zaten.

Merhaba @Vungaro. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği, Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği, Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği, Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik, Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik (2023'te ilk kez öğrenci aldı), Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri (2023'te ilk kez öğrenci aldı), Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı, ve Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Uzaktan Öğretim 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümü uzaktan fena görünmüyor.

Sektörde üniversitenin önemi yok ki. İşi biliyorsan sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…