Fırat Üniversitesi Yapay Zeka bölümü yazılır mı?

game developer

Kilopat
Agalar, Türkiye'de sayılı üniversitelerde olan bir bölümdür kendisi. Bu sene Fırat Üniversitesi'nde açılacakmış. Başarı sıralamam 50.500. sizce yazmaya değer mi?

Akademik kadrosu önemli, zor bir soru bu. Direkt tavsiye ediyorum diyemem çok iyi araştırmak lazım. Başka düşündüğünüz neler var? Onlar üzerinden de yorum yapalım.

Akademik kadrosu önemli, zor bir soru bu. Direkt tavsiye ediyorum diyemem çok iyi araştırmak lazım. Başka düşündüğünüz neler var? Onlar üzerinden de yorum yapalım.
Diş hekimliği benim ilk tercihim aslında. Eczacılık da düşündüm fakat ecza hava parasının 2-3 milyondan başlaması, dükkan açma sıkıntılar, devlete girmek istesen açılan kadro azlığı vs. vs. Bilgisayar mühendisliğinde Trakya'yı tercih etmek istiyorum ayrıca sonlara doğru. Evime yakın olduğu için. Tr'deki dişlerin gelme ihtimali oldukça az. Bu yüzden Yakın doğu kıbrıs üni'yi tercih etmeyi düşündüm fakat(tam burslu diş). ekonomi nasıl olur bilemiyorum ev kiralama yemek vs. vs. iki ebeveynim de öğretmen ayrıca bir ufak kardeşim var 9 yaşında.

Kardeşim üniversitenin eğitimi gayet güzeldir, batıdaki çoğu üniversiteden daha iyidir URAP sıralamasına bakabilirsin. Batıda olsa ilk 30.000 ile alırdı. Ama diyorum ya 'batıda olsa'. Şehirde hiçbir şey yok. Özellikle batıdan geliyorsan çok vasat geçer üniversite yılların. Kendini pek geliştiremezsin bu şehirde. Yani kısacası üniversite iyi ancak şehir kötü.

Türkiye'de sayılı üniversitelerde olan bir bölümdür kendisi. Bu sene Fırat Üniversitesi'nde açılacakmış. Başarı sıralamam 50.500. sizce yazmaya değer mi?

Okunur iyi labları var şu an yapılıyor görüyorum sanırım mimarlığın da bulunduğu büyük binaya açıyorlar bölümü. Şehirdeyim şu an ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…