Fırebase Console plan yükseltmesi istiyor

Onurcann

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bir sorum olacaktı. Bugüne kadar firebase Storage hep ücretsiz ve rahatlıkla Build edebiliyordum. Ancak şimdi yeni bir proje açıp denediğimde benden planımı yükseltmem gerektiğini söylüyor. Sebebini bilen var mıdır acaba? Teşekkürler.

1732289933397.png

Kart bilgilerimi firebase ekleyince ücretsiz bir şekilde kullanmaya devam edebildim. Belki birisinin işine yarar umuduyla buraya iletiyorum.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Bir sorum olacaktı. Bugüne kadar firebase Storage hep ücretsiz ve rahatlıkla Build edebiliyordum. Ancak şimdi yeni bir proje açıp denediğimde benden planımı yükseltmem gerektiğini söylüyor. Sebebini bilen var mıdır acaba? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2357675

Kart bilgilerimi firebase ekleyince ücretsiz bir şekilde kullanmaya devam edebildim. Belki birisinin işine yarar umuduyla buraya iletiyorum.
Merhaba normalde firebase kullanıyorum ancak firebase storage seninde bahsettiğin gibi ücretli plan dahilinde artık. Firebase kullanmaya devam etmek istiyorum ancak ücretli plana geçmek mantıklı mı tereddüt ediyorum? Sen geçtin mi? Geçtiysen herhangi bir sorunla akrşılaştın mı? Ya da bu zamana kadar ücretsiz kota sınırını aşıp ücret ödemek zorunda kaldın mı? Biraz kaygılıyım bu konuda bilg verebilir misin? Sence blaze (ücretli) plana geçmeli miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı