Firefox donuyor ve görüntü bozuluyor

justplaying

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Firefox kitlenmeye donmaya başladı. Görevi sonlandır yaparak çıkabiliyorum. Oyunda çözünürlük değiştirirken ekran bozulmaya, kararmaya başlıyor. Görüntü bozularak tamamen gidiyor. Steam'de bazı simgeler bozuk gözüküyor. (örneğin yön tuşu olması gereken yer silik.)Görev çubuğunda birden fazla sayfayı barındıran simgeye tıkladığımda(Steam, Firefox), seçenekleri göstermiyor, diğer seçeneğe geçemiyorum. Bu şekilde problemler ortaya çıktı. Hepsi eşzamanlı oldu. Problem ne olabilir?

Tarayıcı değiştirmeyi denedinizmi?

Firefox 106.0.3 sürümünde bazı kitlenmeleri düzeltmişti. Özellikle son 3-4 sürümdür güncelleme hizmetinde bazı sorunlar yaşanıyor. Ya da kademeli sunduklarından, Türkçe sürümlere falan geç güncelleme geliyor olabilir. Belki sadece bende bu sorun oluyor bilemiyorum.

Tarayıcınızı ayarlardan güncellemeyi deneyin. Eğer çalışmazsa silmeden tekrar Firefox indirin.

Chromium ve Firefox tarayıcılarının güncelleme hizmetlerini hiç sevmiyorum. Artık bu eskimiş güncelleme sistemlerini değiştirmeleri lazım. Hep bir soruna yol açıyorlar. Güncelleme varken otomatik çalışmalarına rağmen güncelleyemiyorlar falan. Discord gibi tarayıcı açılmadan önce güncellemeleri yüklerse çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…