Firefox tarayıcısını denemek istedim, sizce güvenilir mi, Opera GX gibi bilgi çalıyor mu, rahatça kart bilgilerimi girebilir miyim ve söylemek isteyeceğiniz bir şey var mı? (16 GB Ram'im var yine de Chrome'den akıcı buldum.)
Tarayıcılar içinden gizlilik konusunda en iyi tarayıcıdır Tor Browser sayılmazsa, gerçi Tor Browser'da Firefox altyapısı kullanıyor, önceden yıllar yıllar önce Firefox kullanıyordum 2 yıl önce Chrome geçtim 3 ay önce geri döndüm çünkü gizlilik yok gibi bir şey Chrome'da.
Firefox tarayıcısını denemek istedim, sizce güvenilir mi, Opera GX gibi bilgi çalıyor mu, rahatça kart bilgilerimi girebilir miyim ve söylemek isteyeceğiniz bir şey var mı? (16 GB RAM'im var yine de Chrome'den akıcı buldum.)
Firefox tarayıcısını denemek istedim, sizce güvenilir mi, Opera GX gibi bilgi çalıyor mu, rahatça kart bilgilerimi girebilir miyim ve söylemek isteyeceğiniz bir şey var mı? (16 GB RAM'im var yine de Chrome'den akıcı buldum.)
Bir programın güvenli olup olmadığını sormadan önce, gizlilik politikasını okumalısın.
Firefox açık kaynak kodlu olduğu bu soruyu sormana bile gerek yok.