Firefox hesaplardan çıkış yapıyor

zypixel

Decapat
Daha fazla  
Şu anda Firefox kullanıyorum ve durmadan hesaplardan çıkış yapıyor. Bilmediğim bir nedenden dolayı.

Şu anda Firefox kullanıyorum ve durmadan hesaplardan çıkış yapıyor. Bilmediğim bir nedenden dolayı.
Ayarlar kısmına gidin, arama yerine çerezler yazın. ''Firefox kapatıldığında çerezleri ve site verilerini sil'' ayarını kapatın.

Geçmiş hatırlansın seçeneğinin aktif olduğundan emin olun, hesap ve parola ayarlarını kontrol edin. Benzer şekilde arama çubuğuna about:logins yazın ve enter yapın, bu ayarları da kontrol edin.

Adres çubuğuna aboutreferences#privacy yazın ve enter yapın, geçmiş hatırlansın, hesap ve parola ayarlarını kontrol edin. Benzer şekilde about:logins ayarlarınıda kontrol edin.
Kod:
about:preferences#privacy
Olacak otomatik emoji yüzünden böyle olmuş.

Son düzenleme:
Ayarlar kısmına gidin, arama yerine çerezler yazın. ''Firefox kapatıldığında çerezleri ve site verilerini sil'' ayarını kapatın.
hocam o ayar kapalı ztn

Geçmiş hatırlansın seçeneğinin aktif olduğundan emin olun, hesap ve parola ayarlarını kontrol edin. Benzer şekilde arama çubuğuna about:logins yazın ve enter yapın, bu ayarları da kontrol edin.
geçmiş hatırlasında açık hocam

Kod:
about:preferences#privacy
Olacak otomatik emoji yüzüden böyle olmuş.
hocam o yazdığınız nasıl yapılacak pek anlamadımda yanlış anlamssanız

Son düzenleme:
hocam o ayar kapalı ztn

geçmiş hatırlasında açık hocam