Bir tek sponsorları bloke etmeye yaramıyor, ben müziklerin başındaki introları skiplemek içinde kullanıyorum. LocalCDN CDN'leri bilgisayarınızda emüle ederek daha iyi bir gizlilik sağlar. Gizlilik için eklenti aramıyorsanız bildiğim kullanışlı olanları da söyleyebilirim.
Firefox için HTTPS Everywhere eklentisini indir. Encrypt the web! HTTPS Everywhere is a Firefox extension to protect your communications by enabling HTTPS encryption automatically on sites that are known to support it, even when you type URLs or follow links that omit the https: prefix.
Firefox için NoScript Security Suite eklentisini indir. The best security you can get in a web browser! Allow potentially malicious web content to run only from sites you trust. Protect yourself against XSS other web security exploits.
Bir tek sponsorları bloke etmeye yaramıyor, ben müziklerin başındaki introları skiplemek içinde kullanıyorum. LocalCDN CDN'leri bilgisayarınızda emüle ederek daha iyi bir gizlilik sağlar. Gizlilik için eklenti aramıyorsanız bildiğim kullanışlı olanları da söyleyebilirim.