Firefox işlemciyi çok kullanıyor

Ramboo27

Hectopat
Merhabalar. Benim sorunum şu; herhangi bir tarayıcıda olmuyor bu sorun fakat Firefox'u kullanınca işlemcinin yarısını kullanıyor. Bu bir kez olmadı. Sürekli sanki olması gerekiyormuş gibi oluyor. Minecraft tarzında oyunlar oynadığımda zaten Minecraft işlemci yüklü bir oyun olduğu için işlemcinin yarısını kullanıyor. Onda bir sıkıntı yok ama texture pack gibi şeyler indirmeye çalıştığımda oyunu alta alıp Firefox'u açıyorum ve işlemci 100'lere çıkıyor. Sebebi nedir? Firefox'u gerçekten çok severek kullanıyorum. Başka tarayıcıya da geçmek istemiyorum. Bu arada Firefox ve Minecraft birlikte demiş olduğum gibi 100'lere kadar çıkıyor işlemci kullanımı ama Firefox'u kapatınca bu sorun gidiyor. Yani Firefox'la alakası olduğunu düşünüyorum. Zaten görev yöneticisinden de yazıyor. Bazen 60-70'lere çıkabiliyor.

PC kasıyor mu böyleyken. Aynısı yaşadım formatla çözdüm. Bir de başka bir tarayıcıyı dener misiniz?

Eğer oda bir tarayıcıysa başka tarayıcı kullanmak istemiyorum hatta oyuncu odaklı Opera GX'i de aylarca kullandım ama Firefox kadar içim ısınmadı.
Opera GX'i iyi ki bırakmışsınız, zaten kullanılmaz o. Oyuncu odaklı falanda değil Edge deneyebilirsiniz.

Ayriyeten casus yazılımdır;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer oda bir tarayıcıysa başka tarayıcı kullanmak istemiyorum hatta oyuncu odaklı Opera GX'i de aylarca kullandım ama Firefox kadar içim ısınmadı.

Sdece denemek için Edge'ye girin Windows 10'la beraber geliyor onda da sıkıntı çıkarsa PC'yi sıfırlayabilirsiniz.

Sdece denemek için Edge'ye girin Windows 10'la beraber geliyor onda da sıkıntı çıkarsa PC'yi sıfırlayabilirsiniz.
Sıfırlamak derken format anlamında mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…