Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı.Edge veya Brave kullanın Firefox RAM canavarı.
Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı.Edge veya Brave kullanın Firefox RAM canavarı.
Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı.
Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı.
Arkadaşa söyledim, size değil. :/Zaten RAM konusunda bir sıkıntım yoktur. Konuyla alakası da yok ?
Arkadaşa söyledim, size değil. :/
Opera GX kullanmayın, oyuncu odaklı vs. değil. Bilgilerinizi alıp satıyor. Firefox'da kalabilirsiniz. Arkada oyun oynarken kapatın tarayıcıyı.
Olmazsa Edge kullanın.
Evet.Normal Opera da mı kullanmayalım?
Opera bilgileri satıyor maalesef. Brave kullanın.Sevmezsen Opera.
Brave güvenli tarayıcıdır. Ancak Firefox'ta ki gibi şu an yaşadığı sıkıntıyı yaşayacaktır.Opera bilgileri satıyor maalesef. Brave kullanın.
Brave kullandığım için Google gözüküyor laf atmayın.
Ancak Firefox'ta ki gibi şu an yaşadığı sıkıntıyı yaşayacaktır.
Firfox'da da bu kadar harcıyorum şu an. Bilginiz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.