Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 4 Mayıs 2021 #11 Captain Levi dedi: Edge veya Brave kullanın Firefox RAM canavarı. Genişletmek için tıkla... Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı.
Captain Levi dedi: Edge veya Brave kullanın Firefox RAM canavarı. Genişletmek için tıkla... Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #12 Herixa dedi: Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Benim Firefox'umda çok eklenti vardı ondandır galiba.
Herixa dedi: Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Benim Firefox'umda çok eklenti vardı ondandır galiba.
Ramboo27 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #13 Herixa dedi: Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Zaten RAM konusunda bir sıkıntım yoktur. Konuyla alakası da yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Herixa dedi: Ben her tarayıcıyı denedim. En az RAM kullanan Firefox'tu. Tabii bu benim bilgisayarım için. Ayriyeten çok hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Zaten RAM konusunda bir sıkıntım yoktur. Konuyla alakası da yok.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 4 Mayıs 2021 #14 Ramboo27 dedi: Zaten RAM konusunda bir sıkıntım yoktur. Konuyla alakası da yok ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşa söyledim, size değil. :/ Opera GX kullanmayın, oyuncu odaklı vs. değil. Bilgilerinizi alıp satıyor. Firefox'da kalabilirsiniz. Arkada oyun oynarken kapatın tarayıcıyı. Olmazsa Edge kullanın.
Ramboo27 dedi: Zaten RAM konusunda bir sıkıntım yoktur. Konuyla alakası da yok ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşa söyledim, size değil. :/ Opera GX kullanmayın, oyuncu odaklı vs. değil. Bilgilerinizi alıp satıyor. Firefox'da kalabilirsiniz. Arkada oyun oynarken kapatın tarayıcıyı. Olmazsa Edge kullanın.
Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 4 Mayıs 2021 #15 Herixa dedi: Arkadaşa söyledim, size değil. :/ Opera GX kullanmayın, oyuncu odaklı vs. değil. Bilgilerinizi alıp satıyor. Firefox'da kalabilirsiniz. Arkada oyun oynarken kapatın tarayıcıyı. Olmazsa Edge kullanın. Genişletmek için tıkla... Normal Opera da mı kullanmayalım?
Herixa dedi: Arkadaşa söyledim, size değil. :/ Opera GX kullanmayın, oyuncu odaklı vs. değil. Bilgilerinizi alıp satıyor. Firefox'da kalabilirsiniz. Arkada oyun oynarken kapatın tarayıcıyı. Olmazsa Edge kullanın. Genişletmek için tıkla... Normal Opera da mı kullanmayalım?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 4 Mayıs 2021 #16 Sirain dedi: Normal Opera da mı kullanmayalım? Genişletmek için tıkla... Evet. Güvenlik açısından en iyi tarayıcılar; Firefox, Brave ve Edge'dir.
Sirain dedi: Normal Opera da mı kullanmayalım? Genişletmek için tıkla... Evet. Güvenlik açısından en iyi tarayıcılar; Firefox, Brave ve Edge'dir.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mayıs 2021 #17 TheLastTereyagi dedi: Sevmezsen Opera. Genişletmek için tıkla... Opera bilgileri satıyor maalesef. Brave kullanın. Brave kullandığım için Google gözüküyor laf atmayın.
TheLastTereyagi dedi: Sevmezsen Opera. Genişletmek için tıkla... Opera bilgileri satıyor maalesef. Brave kullanın. Brave kullandığım için Google gözüküyor laf atmayın.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 4 Mayıs 2021 #18 Lasty dedi: Opera bilgileri satıyor maalesef. Brave kullanın. Brave kullandığım için Google gözüküyor laf atmayın. Genişletmek için tıkla... Brave güvenli tarayıcıdır. Ancak Firefox'ta ki gibi şu an yaşadığı sıkıntıyı yaşayacaktır.
Lasty dedi: Opera bilgileri satıyor maalesef. Brave kullanın. Brave kullandığım için Google gözüküyor laf atmayın. Genişletmek için tıkla... Brave güvenli tarayıcıdır. Ancak Firefox'ta ki gibi şu an yaşadığı sıkıntıyı yaşayacaktır.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mayıs 2021 #19 Herixa dedi: Ancak Firefox'ta ki gibi şu an yaşadığı sıkıntıyı yaşayacaktır. Genişletmek için tıkla...
Herixa dedi: Ancak Firefox'ta ki gibi şu an yaşadığı sıkıntıyı yaşayacaktır. Genişletmek için tıkla...
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 4 Mayıs 2021 #20 Lasty dedi: Eki Görüntüle 1006744 Genişletmek için tıkla... Firfox'da da bu kadar harcıyorum şu an. Bilginiz olsun.
Lasty dedi: Eki Görüntüle 1006744 Genişletmek için tıkla... Firfox'da da bu kadar harcıyorum şu an. Bilginiz olsun.