swayer Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 197 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 22 Ekim 2024 #1 Firefox kullanıyorum, sosyale girdiğimde aşırı garip gözüküyor diğer tarayıcılarda böyle değil bir tek Firefox böyle.
Firefox kullanıyorum, sosyale girdiğimde aşırı garip gözüküyor diğer tarayıcılarda böyle değil bir tek Firefox böyle.
Muas Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 613 22 Ekim 2024 #2 swayer dedi: Firefox kullanıyorum, sosyale girdiğimde aşırı garip gözüküyor diğer tarayıcılarda böyle değil bir tek Firefox böyle. Eki Görüntüle 2335205 Genişletmek için tıkla... Bence garip gözüken tek şey Firefox değil.
swayer dedi: Firefox kullanıyorum, sosyale girdiğimde aşırı garip gözüküyor diğer tarayıcılarda böyle değil bir tek Firefox böyle. Eki Görüntüle 2335205 Genişletmek için tıkla... Bence garip gözüken tek şey Firefox değil.
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #3 swayer dedi: Firefox kullanıyorum, sosyale girdiğimde aşırı garip gözüküyor diğer tarayıcılarda böyle değil bir tek Firefox böyle. Eki Görüntüle 2335205 Genişletmek için tıkla... Kullandığın firefox sürümü, kullandığın Win sürümünü desteklemiyor olabilir. Bu yüzden senkronize hatası olmuştur belki.
swayer dedi: Firefox kullanıyorum, sosyale girdiğimde aşırı garip gözüküyor diğer tarayıcılarda böyle değil bir tek Firefox böyle. Eki Görüntüle 2335205 Genişletmek için tıkla... Kullandığın firefox sürümü, kullandığın Win sürümünü desteklemiyor olabilir. Bu yüzden senkronize hatası olmuştur belki.
M Mr. Jingles Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.168 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ekim 2024 #4 O gördüğüm şeyden sonra Firefox gözüme gayet normal göründü.
swayer Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 197 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 22 Ekim 2024 #5 Muas dedi: Bence garip gözüken tek şey Firefox değil. Genişletmek için tıkla... Muas dedi: Bence garip gözüken tek şey Firefox değil. Genişletmek için tıkla... Sıowşqldkwğqlsl eğer yazı fontu veya başlat menüsünden bahsediyorsan onları ben yaptım
Muas dedi: Bence garip gözüken tek şey Firefox değil. Genişletmek için tıkla... Muas dedi: Bence garip gözüken tek şey Firefox değil. Genişletmek için tıkla... Sıowşqldkwğqlsl eğer yazı fontu veya başlat menüsünden bahsediyorsan onları ben yaptım
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #6 Biraz daha eski bir Firefox sürümü deneyebilirsin veya Firefox'un ESR Sürümünü kullanabilirsin. Ayrıca sistemde yüklü değilse Segoe UI Fontunu yükle.
Biraz daha eski bir Firefox sürümü deneyebilirsin veya Firefox'un ESR Sürümünü kullanabilirsin. Ayrıca sistemde yüklü değilse Segoe UI Fontunu yükle.
swayer Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 197 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 22 Ekim 2024 #7 Reend dedi: Biraz daha eski bir Firefox sürümü deneyebilirsin veya Firefox'un ESR Sürümünü kullanabilirsin. Ayrıca sistemde yüklü değilse Segoe UI Fontunu yükle. Genişletmek için tıkla... Esr kullanıyorum aslında ama denerim Arkadaşlar sorunu güncelleyerek çözdüm hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler. Son düzenleme: 5 Kasım 2024
Reend dedi: Biraz daha eski bir Firefox sürümü deneyebilirsin veya Firefox'un ESR Sürümünü kullanabilirsin. Ayrıca sistemde yüklü değilse Segoe UI Fontunu yükle. Genişletmek için tıkla... Esr kullanıyorum aslında ama denerim Arkadaşlar sorunu güncelleyerek çözdüm hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler.