Firefox 'olası güvenlik sorunu' problemi

furkii06

Hectopat
Daha fazla  
Yeni PC' de bir kere de Firefox kullanayım dedim, hem yavaşlığı hem sitelere girememem delirtti beni. Film sitesi var herkesten önce yeni filmleri sunan. Maymunlar Cehennemini kontrol edeceğim lakin siteye girdirmiyor Firefox. Bu 'Bağlanılmadı: Olası Güvenlik Sorunu' zımbırtısını çözebiliyor muyuz?

Yeni bilgisayarınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Bilgisayarınızda ve tarayıcıda antivirüs yüklü mü? Tarayıcıda hangi eklentiler var? Bilgisayar saatiniz doğru mu? Bir de hatanın resmini atarsanız sevinirim.

Teşekkürler. Antivürüs hayatımda hiç kullanmadım, sadece Windows Defender aktif. Yer imleci eklentilerini soruyorsan 5 tane eklenti var. Saat doğrudur, hatayı çözdüm (zaten konu açtığım zaman bulurum), yavaşlık için destek alabilirim sizden. Herhangi video izlerken donma oluyor. İnternet hızından kaynaklı değil, öyle olsa altta dolum olmasına rağmen donma yapmaz diye biliyorum.

Hatayı nasıl çözdüğünüzü buraya yazarsanız diğer arkadaşlarda faydalanabilirler hocam. Yavaşlık için ayrı bir konu açın yardımcı olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…