4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Kasım 2023 #11 Hasanxcd dedi: Brave kullan tarayıcı olarak bence ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum ayrıca reklam engelleyicisinde hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Brave kullandım ondada sorun yaşadım. Opera kullandım ondada sorun yaşadım. Chrome zaten hepten hatalı, hangi tarayıcıyı kullanayım ben şimdi?
Hasanxcd dedi: Brave kullan tarayıcı olarak bence ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum ayrıca reklam engelleyicisinde hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Brave kullandım ondada sorun yaşadım. Opera kullandım ondada sorun yaşadım. Chrome zaten hepten hatalı, hangi tarayıcıyı kullanayım ben şimdi?
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Kasım 2023 #12 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Son zamanlarda iyi gitmiyor ama aşırı privacy takıntınız yoksa kullanabilirsiniz Firefox'tan sonra en gizlilik odaklı tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Aşırı privacy takıntım yok.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Son zamanlarda iyi gitmiyor ama aşırı privacy takıntınız yoksa kullanabilirsiniz Firefox'tan sonra en gizlilik odaklı tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Aşırı privacy takıntım yok.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 5 Kasım 2023 #13 473562 dedi: Brave kullandım onda da sorun yaşadım. Opera kullandım onda da sorun yaşadım. Chrome zaten hepten hatalı, hangi tarayıcıyı kullanayım ben şimdi? Genişletmek için tıkla... Beni ne çabuk unuttunuz. Dosya Ekleri indir.jpeg 8,8 KB · Görüntüleme: 30
473562 dedi: Brave kullandım onda da sorun yaşadım. Opera kullandım onda da sorun yaşadım. Chrome zaten hepten hatalı, hangi tarayıcıyı kullanayım ben şimdi? Genişletmek için tıkla... Beni ne çabuk unuttunuz.
6 691285 Picopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 5 5 Kasım 2023 #14 Birden fazla reklam engelleyiciyi aynı anda kullanmayın. Ublock Origin kullanın. En iyisi bu. Hangi sitelerde sorun yaşıyorsunuz?
Birden fazla reklam engelleyiciyi aynı anda kullanmayın. Ublock Origin kullanın. En iyisi bu. Hangi sitelerde sorun yaşıyorsunuz?
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Kasım 2023 #15 691285 dedi: Birden fazla reklam engelleyiciyi aynı anda kullanmayın. Ublock Origin kullanın. En iyisi bu. Hangi sitelerde sorun yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hepsinde.
691285 dedi: Birden fazla reklam engelleyiciyi aynı anda kullanmayın. Ublock Origin kullanın. En iyisi bu. Hangi sitelerde sorun yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hepsinde.
6 691285 Picopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 5 5 Kasım 2023 #16 473562 dedi: Hepsinde. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapın, baktınız sorun çözülmüyor profil klasörünü yedekleyip tarayıcıyı sıfırlayıp öyle deneyin çalışıp çalışmadığını.
473562 dedi: Hepsinde. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapın, baktınız sorun çözülmüyor profil klasörünü yedekleyip tarayıcıyı sıfırlayıp öyle deneyin çalışıp çalışmadığını.
eminilhan Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #17 Arkadaşlar anlamadığım ne iş yapıyorsunuz da privacy diye korkuyorsunuz? Opera şifrelerimizi mi çalıyor?
Arkadaşlar anlamadığım ne iş yapıyorsunuz da privacy diye korkuyorsunuz? Opera şifrelerimizi mi çalıyor?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 5 Kasım 2023 #18 eminilhan dedi: Arkadaşlar anlamadığım ne iş yapıyorsunuz da privacy diye korkuyorsunuz? Opera şifrelerimizi mi çalıyor? Genişletmek için tıkla... Diğer tarayıcılara göre 2,3 katı veri çekiyor.
eminilhan dedi: Arkadaşlar anlamadığım ne iş yapıyorsunuz da privacy diye korkuyorsunuz? Opera şifrelerimizi mi çalıyor? Genişletmek için tıkla... Diğer tarayıcılara göre 2,3 katı veri çekiyor.