kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Firefox'da sekmeleri yönetmeyi sağlayan sekme barını nasıl gizleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 24 Haziran 2025 #2 Reddit konusu Ama önce userChorme.css, "user stylesheet" hakkında bilgi edinin.
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 cafyon dedi: Reddit konusu Ama önce userChorme. CSS, "user stylesheet" hakkında bilgi edinin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapacağım? Biraz yardım eder misiniz?
cafyon dedi: Reddit konusu Ama önce userChorme. CSS, "user stylesheet" hakkında bilgi edinin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapacağım? Biraz yardım eder misiniz?
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 24 Haziran 2025 #4 Firefox'ta şunu hiç kullandınız mı? about:config Onu kullanmadıysanız, bu işe hiç girmeyin naçizane. Çünkü ortam CSS'sini düzenleyecekiniz. Buradan anlatılıp da yaptırılabilecek gibi değil benim açımdan.
Firefox'ta şunu hiç kullandınız mı? about:config Onu kullanmadıysanız, bu işe hiç girmeyin naçizane. Çünkü ortam CSS'sini düzenleyecekiniz. Buradan anlatılıp da yaptırılabilecek gibi değil benim açımdan.