Çözüldü Firefox varsayılan arama motoru nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha yeni Firefox yükledim ve sevdim fakat Yandex ile arama yapıyor. Ben de Yandex'ten nefret ediyorum. Nasıl değiştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
f1.png

Sağ üstteki 3 çizgiye tıklayın ve "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.

f2.png

Arama bölümüne girip, "Varsayılan Arama Motoru" kısmında Google seçeneğini seçin.

f3.png

Aşağıya inince çıkan "Arama Kısayolları" seçeneğini de Google olarak işaretler ve diğer arama motorlarını kaldırırsanız tamamdır.

Güncelleme: Boşa uğraşmışız. :)
f1.png

Sağ üstteki 3 çizgiye tıklayın ve "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.

f2.png

Arama bölümüne girip, "Varsayılan Arama Motoru" kısmında Google seçeneğini seçin.

f3.png

Aşağıya inince çıkan "Arama Kısayolları" seçeneğini de Google olarak işaretler ve diğer arama motorlarını kaldırırsanız tamamdır.

Güncelleme: Boşa uğraşmışız. :)

Çözüm
Özel nedeni yoksa Yandex'ten neden nefret ediyorsunuz? Sevmemeyi tercih etmemeyi anlıyorum ancak nefret etmek biraz aşırıya kaçıyor. :)

Saçma sapan bir tarayıcı, alakasız +18 sonuçlar çıkarıyor karşıma ve aradığın şeyi asla bulamıyor. Ayrıca zekası çok düşük bir tarayıcı olduğu için arama kısmına “1+1” yazsam bile sonucu vermiyordu bana.

Saçma sapan bir tarayıcı, alakasız +18 sonuçlar çıkarıyor karşıma ve aradığın şeyi asla bulamıyor. Ayrıca zekası çok düşük bir tarayıcı olduğu için arama kısmına “1+1” yazsam bile sonucu vermiyordu bana.
Çok garip. Google'ın gazete siteleri sevdasından dolayı doğru bilgiye ulaşmakta zorlanıyoruz. Yandex'te böyle bir durum söz konusu değil. +18 siteleri de aratmazsanız önermez. Arama ayarlarından yetişkin içerikli siteler kapatılabiliyor.

Çok garip. Google'ın gazete siteleri sevdasından dolayı doğru bilgiye ulaşmakta zorlanıyoruz. Yandex'te böyle bir durum söz konusu değil. +18 siteleri de aratmazsanız önermez. Arama ayarlarından yetişkin içerikli siteler kapatılabiliyor.

Temiz kurulumdan sonra o tarz içerikler önerdi zaten.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı