Mowonyr Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 İkisi de güzel tarayıcılar ama Firefox'ta bazı sıkıntılar yaşıyorum. Bazı sitlerdeki hesaplarıma giriş yapamıyorum, sizce hangisi daha iyi?
İkisi de güzel tarayıcılar ama Firefox'ta bazı sıkıntılar yaşıyorum. Bazı sitlerdeki hesaplarıma giriş yapamıyorum, sizce hangisi daha iyi?
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Bence Brave.
DaSpec Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 Bence Firefox, kendim Zen Browser kullanıyorum oldukça memnunum. Brave'de de oldukça güzel özellikler var. Chromium tabanlı olması sizin için sıkıntı değil ise Brave kullanın.
Bence Firefox, kendim Zen Browser kullanıyorum oldukça memnunum. Brave'de de oldukça güzel özellikler var. Chromium tabanlı olması sizin için sıkıntı değil ise Brave kullanın.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.319 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 26 Şubat 2025 #4 Bence Brave.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.846 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 26 Şubat 2025 #5 Mowonyr dedi: İkisi de güzel tarayıcılar ama Firefox'ta bazı sıkıntılar yaşıyorum. Bazı sitlerdeki hesaplarıma giriş yapamıyorum, sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Firefox kullanacaksanız gizlilik odaklı ve firefox tabanlı Librewolf'u tavsiye ederim. Birde yaşadığınız sorunu tam olarak açarsanız yardımcı olurum.
Mowonyr dedi: İkisi de güzel tarayıcılar ama Firefox'ta bazı sıkıntılar yaşıyorum. Bazı sitlerdeki hesaplarıma giriş yapamıyorum, sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Firefox kullanacaksanız gizlilik odaklı ve firefox tabanlı Librewolf'u tavsiye ederim. Birde yaşadığınız sorunu tam olarak açarsanız yardımcı olurum.
Mowonyr Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #6 xmatugfg dedi: Firefox kullanacaksanız gizlilik odaklı ve Firefox tabanlı LibreWolf'u tavsiye ederim. Bir de yaşadığınız sorunu daha çok açarsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Sitelere giriş yapamıyorum bazılarına bende Brave kullanıyorum o durumlarda.
xmatugfg dedi: Firefox kullanacaksanız gizlilik odaklı ve Firefox tabanlı LibreWolf'u tavsiye ederim. Bir de yaşadığınız sorunu daha çok açarsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Sitelere giriş yapamıyorum bazılarına bende Brave kullanıyorum o durumlarda.
baris_kaplan07 Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #7 Mowonyr dedi: İkisi de güzel tarayıcılar ama Firefox'ta bazı sıkıntılar yaşıyorum. Bazı sitlerdeki hesaplarıma giriş yapamıyorum, sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Brave açık ara daha iyi.
Mowonyr dedi: İkisi de güzel tarayıcılar ama Firefox'ta bazı sıkıntılar yaşıyorum. Bazı sitlerdeki hesaplarıma giriş yapamıyorum, sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Brave açık ara daha iyi.
Blue Beetle Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mart 2025 #8 Normalde Firefox ama SSD çürüttüğü icin Brave diyorum.