tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 950 Çözümler 23 17 Mayıs 2025 #1 Hangisi daha az kaynak kullanımına sahip? Ona göre birisini kullanmayı düşünüyorum. Başka tarayıcı biliyorsanız onu da önerebilirsiniz.
Hangisi daha az kaynak kullanımına sahip? Ona göre birisini kullanmayı düşünüyorum. Başka tarayıcı biliyorsanız onu da önerebilirsiniz.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.791 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 RAM fiyatları şu anda neredeyse bedava olduğu için Chrome candır. Son düzenleme: 17 Mayıs 2025
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 697 Çözümler 2 17 Mayıs 2025 #3 Genel olarak Chromium tabanlı tarayıcıların kaynak tüketimi daha iyi. Denediğim tarayıcılar arasında en verimlisi Brave olarak gördüm.
Genel olarak Chromium tabanlı tarayıcıların kaynak tüketimi daha iyi. Denediğim tarayıcılar arasında en verimlisi Brave olarak gördüm.
M Mr. Jingles Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.146 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mayıs 2025 #4 Kaynak tüketimi önemliyse ikisini de kullanma. Brave tavsiye ederim. Dahili reklam engelleyicisi de gayet iyi çalışıyor ve açık kaynak. Ben tüketime çok takılmıyorum o yüzden her türlü Firefox'u tercih ederim.
Kaynak tüketimi önemliyse ikisini de kullanma. Brave tavsiye ederim. Dahili reklam engelleyicisi de gayet iyi çalışıyor ve açık kaynak. Ben tüketime çok takılmıyorum o yüzden her türlü Firefox'u tercih ederim.
Cheriuz_Kerem Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #5 Kaynak tüketimini önemsiyorsanız Brave, önemsemiyorsanız Firefox. Chrome'a falan bulaşmayın.