Firefox YouTube oturum sorunu

VPN'im var ama açmadım.(Firefox'un dahili VPN'i varda benimmi haberim yok normalde YouTube dışndaki sitelerde hola VPN kullanıyorum)
Eklentilerde bir VPN görmüştüm, ondan bahsediyorum. Hatta Yardım - Eklentileri devre dışı bırakıp başlat... ile de bir deneyin. Eğer yine çalışmazsa daha da bir şey gelmiyor aklımaç

Eklentilerde bir VPN görmüştüm, ondan bahsediyorum. Hatta Yardım - Eklentileri devre dışı bırakıp başlat... ile de bir deneyin. Eğer yine çalışmazsa daha da bir şey gelmiyor akliMac.

Maalesef işe yaramadı. Firefox Support'a başvurucam belki onlar çözüm bulur.

Google hesap ayarlarından, diğer tüm oturumları sonlandırın. Sonra tarayıcı çerezlerini temizleyin. Tekrar Google hesabına giriş yapmayı deneyin.
Ayrıca Firefox gizlilik korumasını, sol üstteki simgeden Youtube için kapatmayı deneyin.

Halen düzelmiyorsa, sorun Firefox kaynaklı olabilir. Firefox Vakfından ayrılan Brendan eich ve ekibinin yaptığı Brave tarayıcısını önerebilirim. Google hizmetlerinden arındırılmış, Chromium alt yapılı ve gizlilik ayarları sunan güzel bir tarayıcıdır.

Son düzenleme:

Dediğiniz hiçbir şey işe yaramadı.
Firefox Support'a sordum. Eğer işe yarayan bir çözüm gelirse buraya atıcağım.

Firefox'u multi account tarzı güzel şeylerden dolayı kullanıyorum. Tek yapabilceğimiz beklemek.
Merhabalar. Çözümle geldim bu sefer. Kendim denedim işe yaramakta. YouTube'ye girmek için arama kısmına yazıp girince sorın çözülüyor. Sizde olmazsa tarayıcıyı kapatıp tekrar deneyin.
Bende de tıpatıp aynı problem mevcut.

Hoop bu sefer çözümle geldim. YouTube'ye arama çubuğundan giriş yapın. İlkde olmazsa 2.de olacaktır. Bu kadar basit problem için çok fazla çözüm aradık lan.

Dikkat yazmayı unutmuşum. Yer iminiz varsa YouTube'da onu kaldırın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…