Çözüldü Firefox'ta indirilen dosyalar nereye gidiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

miçobaba

Decipat
Makaleler
3
Firefox mobil versiyonu kullanıyorum. Az önce bir tane dosyayı indirmeye başladım fakat dosyalar indirilirken Firefox'ta indirilenler kısmında gözükmüyor. Sonrasında dosyayı indirmekten vazgeçtim fakat nasıl iptal edeceğimi bilmediğim için Firefox'u kapattım. İndirmeye aldığım dosyaya ne oldu şimdi?

Çözüm
Dosya inince indirilenler klasörüne iniyormuş. Uygulamayı kontrol edin, arka planda dosyayı indirmiş olabilir. Eğer Firefox kullanmaya devam edecekseniz indirme yöneticilerine yönlendirme desteği yeniden gelmiş. 1DM kurup indirmeleri yönlendirin isterseniz.
Ayarlar > indirilenler > başka uygulamadan yönet.
İndirmek isteyince de böyle gözükecek:

Screenshot_20250916_230900_Firefox.jpg

Screenshot_20250916_230908_1DM.jpg
Dosya inince indirilenler klasörüne iniyormuş. Uygulamayı kontrol edin, arka planda dosyayı indirmiş olabilir. Eğer Firefox kullanmaya devam edecekseniz indirme yöneticilerine yönlendirme desteği yeniden gelmiş. 1DM kurup indirmeleri yönlendirin isterseniz.

Screenshot_20250916_230900_Firefox.jpg

Screenshot_20250916_230908_1DM.jpg

Çözüm

Eki Görüntüle 2575102

Eki Görüntüle 2575103

Anladım hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı