47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 1 Mayıs 2025 #1 Bazı sitelere girdiğimde ekteki seçenek üstte çıkıyor ve sinirimi bozuyor. Ayrıca site uzantısının da "translate.goog" olarak değiştiğini fark ettim. Bunu nasıl kapatabilirim?
Bazı sitelere girdiğimde ekteki seçenek üstte çıkıyor ve sinirimi bozuyor. Ayrıca site uzantısının da "translate.goog" olarak değiştiğini fark ettim. Bunu nasıl kapatabilirim?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.401 Çözümler 21 1 Mayıs 2025 #2 Sağ üstteki üç nokta veya Çevirini'nin sağında ki okta vardır ayarı mutlaka hocam. Artı 0 Eksi
KS KS 47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 1 Mayıs 2025 #3 meakJK dedi: Sağ üstteki üç nokta veya çevirini'nin sağında ki okta vardır ayarı mutlaka hocam. Genişletmek için tıkla... Kapatma yok hocam sadece orijinal siteye gitme veya orijinal dile geçme var. Artı 0 Eksi
meakJK dedi: Sağ üstteki üç nokta veya çevirini'nin sağında ki okta vardır ayarı mutlaka hocam. Genişletmek için tıkla... Kapatma yok hocam sadece orijinal siteye gitme veya orijinal dile geçme var.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 694 Çözümler 2 1 Mayıs 2025 #4 Uzantı mı kullanıyorsunuz benim böyle değil. Böyle gözükmesi lazım yerleşik çevirinin. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-01 205531.png 44,8 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
KS KS 47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 1 Haziran 2025 #5 BursaliEfsane dedi: Uzantı mı kullanıyorsunuz benim böyle değil. Böyle gözükmesi lazım yerleşik çevirinin. Genişletmek için tıkla... Hayır buna etki edecek herhangi bir uzantı kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
BursaliEfsane dedi: Uzantı mı kullanıyorsunuz benim böyle değil. Böyle gözükmesi lazım yerleşik çevirinin. Genişletmek için tıkla... Hayır buna etki edecek herhangi bir uzantı kullanmıyorum.