Çözüldü Firefox'ta PDF dosyaları indirmeden nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Dell bilgisayarımda site içinde bir PDF uzantılı belgeye tıkladığımda yeni sekmede indirmeden PDF'i görüntüleyebiliyorum fakat bunu Monster bilgisayarda yapamıyorum. Önce indirip sonra açıyor. Ayarları da aynı ama ben bir şeyi mi kaçırıyorum?

Çözüm
Dell bilgisayarımda site içinde bir PDF uzantılı belgeye tıkladığımda yeni sekmede indirmeden PDF'i görüntüleyebiliyorum fakat bunu Monster bilgisayarda yapamıyorum. Önce indirip sonra açıyor. Ayarları da aynı ama ben bir şeyi mi kaçırıyorum?

Seçenekler kısmında, dosyalar ve uygulamalar kısmında indirme var. O kısımda otomatik indirme gibi ismi olan pencere bulunuyor. PDF, ZIP, RAR gibi dosya uzantıları bulunuyor. PDF olanı bulup yanındaki oktan dosyayı aç seçeneğini seçin.
Vallahi ben tahmin yürüttüm başkan Firefox kullanmıyorum bilmiyorum bilen biri vardır diyeceğim de tuhaf bir sorun belki tarayıcı ayarlarını varsayalın olarak güncelle düzelir.

Düzelmiyor. :/

Seçenekler kısmında, dosyalar ve uygulamalar kısmında indirme var. O kısımda otomatik indirme gibi ismi olan pencere bulunuyor. PDF, ZIP, RAR gibi dosya uzantıları bulunuyor. PDF olanı bulup yanındaki oktan dosyayı aç seçeneğini seçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1656704267388.png

Öbür bilgisayarda her zaman sor olması lazım. Onu seçince ve sorduğu zaman Firefox ile aç deyince kaydetmeden açabiliyor. Bunda ise illa böyle yapmam gerekiyor. Neyse açıp indiririm ne olacak. Eyvallah sağ olasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı