S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Aralık 2021 #1 Bir türlü yapamadım gitti. Arkenfox Wiki'sini ve Hardening Firefox 2021 - v0.10.0 şurayı okumama rağmen anlamadım. Daha önce yapıp anlatacak var mı?
Bir türlü yapamadım gitti. Arkenfox Wiki'sini ve Hardening Firefox 2021 - v0.10.0 şurayı okumama rağmen anlamadım. Daha önce yapıp anlatacak var mı?
Çözüm A A acv 9 Aralık 2021 URL barına about:profiles yazıp Roaming'de bulunan profil klasörünü açmanız ve içerisine user.js dosyasını atmanız gerekiyor sadece.
URL barına about:profiles yazıp Roaming'de bulunan profil klasörünü açmanız ve içerisine user.js dosyasını atmanız gerekiyor sadece.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 9 Aralık 2021 #2 URL barına about:profiles yazıp Roaming'de bulunan profil klasörünü açmanız ve içerisine user.js dosyasını atmanız gerekiyor sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
URL barına about:profiles yazıp Roaming'de bulunan profil klasörünü açmanız ve içerisine user.js dosyasını atmanız gerekiyor sadece.
KS KS S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Aralık 2021 #3 acv dedi: URL barına about:profiles yazıp Roaming'de bulunan profil klasörünü açmanız ve içerisine user.js dosyasını atmanız gerekiyor sadece. Genişletmek için tıkla... about:rofiles yazınca adres yanlış diyor. Artı 0 Eksi
acv dedi: URL barına about:profiles yazıp Roaming'de bulunan profil klasörünü açmanız ve içerisine user.js dosyasını atmanız gerekiyor sadece. Genişletmek için tıkla... about:rofiles yazınca adres yanlış diyor.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 9 Aralık 2021 #4 Shaw Dickerson dedi: about:rofiles yazınca adres yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... rofiles değil, profiles. P harfi emojiye dönüşmüş. Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: about:rofiles yazınca adres yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... rofiles değil, profiles. P harfi emojiye dönüşmüş.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 9 Aralık 2021 #5 Shaw Dickerson dedi: about:rofiles yazınca adres yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... profiles. Artı 0 Eksi
KS KS S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Aralık 2021 #6 acv dedi: URL barına about:profiles yazıp Roaming'de bulunan profil klasörünü açmanız ve içerisine user.js dosyasını atmanız gerekiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ayarladım. Artı 0 Eksi
acv dedi: URL barına about:profiles yazıp Roaming'de bulunan profil klasörünü açmanız ve içerisine user.js dosyasını atmanız gerekiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ayarladım.