Firefox'tan Chrome Kayıtlı Şifreleri Aktarma

The Engineer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Arkadaşlar merhaba, Firefox 71 sürümünü kullanmaktayım. Firefox hesabımda kayıtlı olan şifrelerimi yedek olması açısından Chrome hesabıma aktarmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Buradaki adımları uyguladığımda parolaları aktardı olarak gözüküyor ama kontrol ettiğimde aktarmamış olduğunu görüyorum. Firefoxta parolalar Lockwise'de olduğundan alamadığını düşünüyorum. Aslında şunu söylesem daha doğru olur. Firefox Lockwise hesabımdaki parolalarımı yedek olması açısından Chrome hesabıma aktarmak istiyorum. Firefox hesapları html olarak dışarı aktarmama izin vermiyor. Diğer tarayıcılar da bildiğimiz yöntemlerle alamıyor.

Direkt olarak Chrome'dan aktar deyince aktarması lazım ben hep o şekilde aktarıyorum. Firefox'da varken Chrome kullanınca öyle yapmıştım.

Malesef vermiş olduğunuz urldeki programı da denedim onunla da olmuyor.

Program derken bunu zaten Chrome'un kendisi yapıyor anladığım kadarıyla. Saved passwords tiki seçili olduğunda firefox'da kayıtlı şifreleri kendine çekiyor. Ancak hangi firefox sürümüyle uyumlu bu durum bilgim yok.

chrome-import-bookmarks-and-settings.png
import-passwords-into-chrome-from-firefox.png
chrome-import-done.png

Program derken bunu zaten Chrome'un kendisi yapıyor anladığım kadarıyla. Saved passwords tiki seçili olduğunda firefox'da kayıtlı şifreleri kendine çekiyor. Ancak hangi firefox sürümüyle uyumlu bu durum bilgim yok.

Eki Görüntüle 470744Eki Görüntüle 470745Eki Görüntüle 470746
Bu yöntemlerin hepsini denedikten sonra foruma konu açtım. Sizin attığınız linkteki programı da denedim ama o firefox profillerini yedekliyor sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı