Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 16 Mayıs 2021 #1 Uzun zamandır Edge veya Brave kullanıyorum, eski dostum Firefox'u ziyaret edeceğim ancak hala çöküyor mu bu dost? Sürprizbozan Windows için.
Uzun zamandır Edge veya Brave kullanıyorum, eski dostum Firefox'u ziyaret edeceğim ancak hala çöküyor mu bu dost? Sürprizbozan Windows için.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 16 Mayıs 2021 #2 Windows'daki durum nedir bilmiyorum fakat GNU/Linux'u kullandığımdan beri sadece 2 kez çökmüştü.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 16 Mayıs 2021 #3 afacanc38 dedi: Windows'daki durum nedir bilmiyorum fakat GNU/Linux'u kullandığımdan dolayı sadece 2 kez çökmüştü. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux'ta bir sorun yok onu biliyorum,Windows için soruyorum.
afacanc38 dedi: Windows'daki durum nedir bilmiyorum fakat GNU/Linux'u kullandığımdan dolayı sadece 2 kez çökmüştü. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux'ta bir sorun yok onu biliyorum,Windows için soruyorum.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 16 Mayıs 2021 #4 Glade dedi: Hocam Linux'ta bir sorun yok onu biliyorum, Windows için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende şu ana kadar hiç çökmedi.
Glade dedi: Hocam Linux'ta bir sorun yok onu biliyorum, Windows için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende şu ana kadar hiç çökmedi.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 16 Mayıs 2021 #5 Bende yıllar sonra Firefox'a geçmek istiyorum, sorunun cevabını merakla bekliyorum Firefox kullanıcılarından.
Bende yıllar sonra Firefox'a geçmek istiyorum, sorunun cevabını merakla bekliyorum Firefox kullanıcılarından.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 16 Mayıs 2021 #6 Firefox çöküyor muymuş? Ben de ona şaşırdım. Yıllardır kullanırım, hiç böyle bir dert yaşamadım.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 Çok uzun zamandır kullanıyorum. Çökmedi. -Vista dışında-
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 16 Mayıs 2021 #8 Taptic dedi: Firefox çöküyor muymuş? Ben de ona şaşırdım. Yıllardır kullanırım, hiç böyle bir dert yaşamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman indiriyorum. Taptic dedi: Firefox çöküyor muymuş? Ben de ona şaşırdım. Yıllardır kullanırım, hiç böyle bir dert yaşamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman indiriyorum.
Taptic dedi: Firefox çöküyor muymuş? Ben de ona şaşırdım. Yıllardır kullanırım, hiç böyle bir dert yaşamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman indiriyorum. Taptic dedi: Firefox çöküyor muymuş? Ben de ona şaşırdım. Yıllardır kullanırım, hiç böyle bir dert yaşamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman indiriyorum.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #9 Bir yıldır kullanıyorum hiç çöktüğünü görmedim.