eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, Steam'de yeni aldım oyunu. Türkçe dil desteği yok, güzel çevircek abuk subuk eksik çevirmeyecek yama önerir misiniz? Teşekkürler.
Arkadaşlar, Steam'de yeni aldım oyunu. Türkçe dil desteği yok, güzel çevircek abuk subuk eksik çevirmeyecek yama önerir misiniz? Teşekkürler.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 1 Temmuz 2021 #2 Piyasada bu var nasıldır bilmem.
Nisterroy Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2021 #3 Firewatch Türkçe Yama | Turkce-yama.com Rıza ŞİRİN'in hazırladığı bu yama paketi ile Firewatch'ı Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com
Firewatch Türkçe Yama | Turkce-yama.com Rıza ŞİRİN'in hazırladığı bu yama paketi ile Firewatch'ı Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 1 Temmuz 2021 #4 Nisterroy dedi: Firewatch Türkçe Yama | Turkce-yama.com Rıza ŞİRİN'in hazırladığı bu yama paketi ile Firewatch'ı Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Bu site hakkında pek iyi şeyler duymadım hocam, her halükarda dosyaları VirusTotal'de taratmanızı tavsiye ederim.
Nisterroy dedi: Firewatch Türkçe Yama | Turkce-yama.com Rıza ŞİRİN'in hazırladığı bu yama paketi ile Firewatch'ı Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Bu site hakkında pek iyi şeyler duymadım hocam, her halükarda dosyaları VirusTotal'de taratmanızı tavsiye ederim.