Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #1 Selamlar, "Fireworks" uygulamasını nereden satın alabilirim?
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 12 Kasım 2021 #2 Ne için kullanacaksınız merak ettim çünkü yıllar önce biten bir şey. Ancak başka şekilde bulabilirsiniz.
Ne için kullanacaksınız merak ettim çünkü yıllar önce biten bir şey. Ancak başka şekilde bulabilirsiniz.
Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 13 Kasım 2021 #3 my last mistake dedi: Ne için kullanacaksınız merak ettim çünkü yıllar önce biten bir şey. Ancak başka şekilde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Okul da bu program kullanılıyor, bu yüzden.
my last mistake dedi: Ne için kullanacaksınız merak ettim çünkü yıllar önce biten bir şey. Ancak başka şekilde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Okul da bu program kullanılıyor, bu yüzden.
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 13 Kasım 2021 #4 İlginçmiş hayır güzeldir hem bitmap hem vector'de millattan kalma şey için daha iyi alternatifler var. Web için falan mı? Yani dediğim gibi satın alamazsın yok şu an tek, Creative Cloud satın alırsan orada var ama.
İlginçmiş hayır güzeldir hem bitmap hem vector'de millattan kalma şey için daha iyi alternatifler var. Web için falan mı? Yani dediğim gibi satın alamazsın yok şu an tek, Creative Cloud satın alırsan orada var ama.