Fırın mı AMD işlemci mi?

@dogant Bende i5 9400F var, stok soğutucu ile kullanıyorum. BF1 Multiplayer'da işlemci kullanımı %90-95 civarında ve en fazla 67 dereceye kadar çıkıyor. Çokta kötü değil sanırım stok soğutucu için.

Bence çok iyi değerler, aynı şekilde BF1 Multiplayer'da benim i5 7500 stock soğutucuyla %100 kullanımda 72 dereceyi görüyor, 9.nesillerin termal verimliliği ve sıcaklık yönetimi daha başarılı gibi.

Adam AMD'de sucuk kavuruyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O işlemi neredeyse bütün 65 Watt ve üzeri güç tüketen işlemcilerle yapabilirsiniz.

Bence fırın. 800mhz overclock var, yükte 55 derece. Yani belki pişirmez ama ısıtır...(Stock soğutucu)

@dogant Haklısın, biraz ses yaptığını söyleyebilirim. Ama oyun oynarken kulaklık taktığım için beni hiç rahatsız etmiyor, duymuyorum bile.

Benim fan BF'de bazen resmen kükrüme sesi çıkarıyor , ama dediğin gibi ben de kulaklıkla oynadığım için sesten hiç etkilenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…