Spr1nt Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar bir arkadaşımda GTX 760 ekran kartı var, kartı fırınlanmış olduğu için normal fiyatına göre bayağı uyguna veriyor, almayı düşünüyorum, fakat fırınlanmış kart alınır mı? Alınırsa ne kadar süre gider bunları merak ediyorum.
Arkadaşlar bir arkadaşımda GTX 760 ekran kartı var, kartı fırınlanmış olduğu için normal fiyatına göre bayağı uyguna veriyor, almayı düşünüyorum, fakat fırınlanmış kart alınır mı? Alınırsa ne kadar süre gider bunları merak ediyorum.
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Belli olmaz sağlıklı bir işlem olmadığını düşünüyorum. Ne zaman elinde kalır belli değil.
Spr1nt Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Rpyd dedi: Belli olmaz sağlıklı bir işlem olmadığını düşünüyorum. Ne zaman elinde kalır belli değil. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim.
Rpyd dedi: Belli olmaz sağlıklı bir işlem olmadığını düşünüyorum. Ne zaman elinde kalır belli değil. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim.