ibrahimt0 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 Merhaba. Ben de başvuru yapacağım ama firma vkn / tckn kısmında takıldım. Kendi kimlik numaramı mı yazacağım, ne yapacağım?
Merhaba. Ben de başvuru yapacağım ama firma vkn / tckn kısmında takıldım. Kendi kimlik numaramı mı yazacağım, ne yapacağım?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.021 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #2 Neye başvuru yapacaksınız? Nereden bu bilgi isteniyor hocam?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.715 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 Eğer bir firma değilseniz, şahsi bir işlem ise kendi TC numaranızı yazmanız yeterli. Diğeri Vergi Kimlik Numarası diye hatırlıyorum. Eğer bir şey satın alıyorsanız firmalar vergi numarası, şahıslar TC numarası giriyor.
Eğer bir firma değilseniz, şahsi bir işlem ise kendi TC numaranızı yazmanız yeterli. Diğeri Vergi Kimlik Numarası diye hatırlıyorum. Eğer bir şey satın alıyorsanız firmalar vergi numarası, şahıslar TC numarası giriyor.