XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 10 Ocak 2024 #11 708221 dedi: @XPLSG Fransa'da yasiyorum ve bilmiyorum forumlarini. Genişletmek için tıkla... Siz kendi yaşadığınız ülkede ki forum sitelerini bilmiyorsanız bizden bilmemizi beklemeniz gereksiz bir beklenti olur.
708221 dedi: @XPLSG Fransa'da yasiyorum ve bilmiyorum forumlarini. Genişletmek için tıkla... Siz kendi yaşadığınız ülkede ki forum sitelerini bilmiyorsanız bizden bilmemizi beklemeniz gereksiz bir beklenti olur.
7 708221 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 180 10 Ocak 2024 #12 XPLSG dedi: Siz kendi yaşadığınız ülkede ki forum sitelerini bilmiyorsanız bizden bilmemizi beklemeniz gereksiz bir beklenti olur. Genişletmek için tıkla... @XPLSG anlarlar mi?
XPLSG dedi: Siz kendi yaşadığınız ülkede ki forum sitelerini bilmiyorsanız bizden bilmemizi beklemeniz gereksiz bir beklenti olur. Genişletmek için tıkla... @XPLSG anlarlar mi?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.710 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #13 XPLSG dedi: Hangi OC genelde Windows üzerinden yapılıyor merak ettim GPU diyebilirsiniz ama RAM ve işlemci 2-1 öne geçiyor Genişletmek için tıkla... Konu sahibi de GPU baz aldığı için GPU üzerinden konuştum.
XPLSG dedi: Hangi OC genelde Windows üzerinden yapılıyor merak ettim GPU diyebilirsiniz ama RAM ve işlemci 2-1 öne geçiyor Genişletmek için tıkla... Konu sahibi de GPU baz aldığı için GPU üzerinden konuştum.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 10 Ocak 2024 #14 Haluk Albayrak dedi: Konu sahibi de GPU baz aldığı için GPU üzerinden konuştum. Genişletmek için tıkla... Aldığını görmedim ama neyse sorun değil iyi günler.
Haluk Albayrak dedi: Konu sahibi de GPU baz aldığı için GPU üzerinden konuştum. Genişletmek için tıkla... Aldığını görmedim ama neyse sorun değil iyi günler.
7 708221 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 180 10 Ocak 2024 #15 Haluk Albayrak dedi: Konu sahibi de GPU baz aldığı için GPU üzerinden konuştum. Genişletmek için tıkla... Yok genel. @Haluk Albayrak.
Haluk Albayrak dedi: Konu sahibi de GPU baz aldığı için GPU üzerinden konuştum. Genişletmek için tıkla... Yok genel. @Haluk Albayrak.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.710 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #16 XPLSG dedi: Aldığını görmedim ama neyse sorun değil iyi günler. Genişletmek için tıkla... 708221 dedi: Yok genel. @Haluk Albayrak. Genişletmek için tıkla... MSI Center üzerinden GPU ayarlanmıyorsa yanlış biliyorum benim hatam.
XPLSG dedi: Aldığını görmedim ama neyse sorun değil iyi günler. Genişletmek için tıkla... 708221 dedi: Yok genel. @Haluk Albayrak. Genişletmek için tıkla... MSI Center üzerinden GPU ayarlanmıyorsa yanlış biliyorum benim hatam.