XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 25 Nisan 2021 #1 Firmware güncellemesi dosyaları siler mi? SanDisk SSD kullanıyorum ve SanDisk'in kendi rehberine baktım ve bunu yapmadan önce dosyalarınızı yedekleyin dedi. Bende endişelendim Firmware güncellemesi yaparsan dosyalarım gider mi?
Firmware güncellemesi dosyaları siler mi? SanDisk SSD kullanıyorum ve SanDisk'in kendi rehberine baktım ve bunu yapmadan önce dosyalarınızı yedekleyin dedi. Bende endişelendim Firmware güncellemesi yaparsan dosyalarım gider mi?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Nisan 2021 #2 @PossibleTurco @Rambo Okan Güler gitmez diye biliyorum ama yine de bilgili kişilere soralım.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 Firmware güncellemesi dosya silmiyor, ama veri kaybı olabiliyor. Bu yüzden yedekleme yapmanız önerilir.
Firmware güncellemesi dosya silmiyor, ama veri kaybı olabiliyor. Bu yüzden yedekleme yapmanız önerilir.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 26 Nisan 2021 #4 Rambo Okan Güler dedi: Firmware güncellemesi dosya silmiyor, ama veri kaybı olabiliyor. Bu yüzden yedekleme yapmanız önerilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl veri kaybı olur? Mesela bir dosya komple mi gider yoksa bir dosyanın belli bir kısmımı.
Rambo Okan Güler dedi: Firmware güncellemesi dosya silmiyor, ama veri kaybı olabiliyor. Bu yüzden yedekleme yapmanız önerilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl veri kaybı olur? Mesela bir dosya komple mi gider yoksa bir dosyanın belli bir kısmımı.