Firmware güncellemesi sonrası internet gitti

• Konuyu başlatan 48664
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.084

48664

Megapat
Makaleler
3
Ping sorununu belki çözerim ümidiyle Tp Link 864w modemin firmware güncellemesini yaptım. Ardından tüm ayarlarını yaptım fakat dsl ışığı sessizliğe gömüldü. Firmware güncellerken modem bozulmuş olabilir diyerek farklı modemle denedim fakat internet yine gelmedi. Ttnet iç tesisatınızdan kaynaklı şeklinde otomatik bir cevap ile yetiniyor. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

TTNET tarafından sağlanan ADSL kullanıcı adı ve şifre bilginiz WAN ayarlarında duruyor mu? Öncelikle bunu kontrol edin.

Evet kullanıcı adımı ve şifremi wan ayarlarına tekrar girdim. Hatta ilk yaptığım şey oydu fakat yanındaki uyarıda bağlı değil yazmaya devam ediyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp modem ayarlarını kendilerinin yapmasını iste.

Onu tabiki denedim hatta ilk aramamda yaptırdım. Ancak 12 kez daha konuşmak zorunda kalmama rağmen çözüm üretemediler. İç tesisatta da tam firmware güncellemesi ardından sorun oluşması pek aklıma yatmıyor. Zira dedikleri tek şey bu. Elit hizmet ekipleri de gelme zahmetinde bulunmuyorlar. Az önce üçüncü kez randevu aldım yarın olurda gelirlerse aynı sorunu yaşayan olursa diye mesajı düzenlerim.

Buna benzer bir sorun bende var sabah asus dsl n14-u modemimin 192.168.1.1 den arayüzünü güncelledim ve bağlantım koptu modemin sadece 1 ışığı yanıyor ne yapmalıyım ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı