B Breslavitok Hectopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2017 #1 Herkese selam dostlar. Bilgisayarda birden bire "Firmware Update Tool" adında bir pencere açıldı. Ne yapmam lazım. Not: Ben şimdilik "cancel" deyip pencereyi kapattım. Bilgisayar modelim "Asus ROG GL553VD". Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2017
Herkese selam dostlar. Bilgisayarda birden bire "Firmware Update Tool" adında bir pencere açıldı. Ne yapmam lazım. Not: Ben şimdilik "cancel" deyip pencereyi kapattım. Bilgisayar modelim "Asus ROG GL553VD".
P Pusherman15 Hectopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 19 21 Haziran 2017 #2 Aynı olay bende de oldu. Bende gl753vd kullanıyorum. Ben programı yükledim. Şu an da görünürde hiç bir şey yok. SM-G800H cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Aynı olay bende de oldu. Bende gl753vd kullanıyorum. Ben programı yükledim. Şu an da görünürde hiç bir şey yok. SM-G800H cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.